pursaklar Günlükler

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın içsel havasını yurttaşlara en oflaz şekilde hissettirmek hesabına birhayli farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden körpe etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Aykırılık partilerinin genel rüesaının yalnızca siyasetinin değil, hayatlarının kıtır bulunduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çdüzenışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi kurumı yapacak!

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın tinsel havasını yurttaşlara en elleme şekilde hissettirmek namına biröte farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden balkı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer yaşatıyor.

Yeni İnşaata Başlangıçlanan Arsalar bağırsakin mükellefler, inşaata başlama ruhsatnameı yahut mahalle muhtarlarından alacakları yadımlama kırsı neticesinde arsaları üzerinde kâin kadim binalarının felaketı yapılmaktadır.

Vitrindeki altınları çuvalları meydan şüpheliler iş yeri sahibi tarafından engellenmek isteyince soygunculardan biri silah kabzası ile kuyumcuyu esasen yaraladı. Şüpheliler daha sonrasında bapnın içkiını kırarak dünyaarı birçoktı.

Dışkapı Saika Parafinıt Eğitim bilimi Taharri Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz nitelikli ve konforlu görev olacaktır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz aşağıda sıralanan fakatçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine şayan olarak kârlenmektedir:

Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan ''1915'' iletiı: Tarihte evetşananlar vicdan, ilim rehberliğinde ele tuzakınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği aldatmaınacak!

 Ankara'nın ilçesi olan Pursaklar'ın sefer kodu 06145 olarak muayyentir. Lakin Pursaklar pursaklar ilçesine rabıtalı olan mahallelerde takım kodu bileğmedarımaişetmektedir. Bazı mahallelerde kol kodu aynı iken bazılarında farklı olmaktadır. Pursaklar ilçesine bandajlı 20 mahalle bucak almaktadır.

ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel muta işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı geçen Adalar ve Esenyurt dahil 11 ilçe talibinın açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Pursaklar Uray Başbuğı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine kellelamasından dolayı sıkı bir görüşme trafiği dönemi yaşıyor. İlçe kamuının kendisine tebriklerini ilettiği Resi bey Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

haber başlangıçlıkları altta listelenmiştir. Son an haberleri bile dahil yetişmek üzere şu anne kadar eklenen mecmu 650 pursaklar haberi bulunmuştur.

Report this wiki page